lehttaignat
3 muna
30 cl hapukoort
25cl piima
150g riivitud juustu
soola, pipart, muskaati
250g spinatit (mina kasutasin külmutatud)
1 sibul
1 küüslauguküüs
150g šampinjone
200g fetat
Eelsoojenda
ahi 250 kraadini. Laota taigen vormipõhja ja torka kahvliga auguliseks.
Lase küpseda 10minutit ja lase seejärel jahtuda.
Samal ajal prae võis
läbi sibul, küüslauk, seened ja spinat seniks kuni liigne vedelik on aurustunud. Lisa kuubikuteks lõigatud feta ja lase sellel sulada. Suures kausis, vahustage munad ja lisage hapukoor,
niristades kallake sisse piim. Segage ja maitsestage.
Laotage praetud täidis taignapõhjale ja kallake seguga üle. Raputage peale riivitud juustu.
Pange ahju ja laske 45minutit küpseda.
Serveeri sooja või külmana koos salatiga.
0 kommentaari:
Post a Comment