Šokolaadimuffinid

150g mõrušokolaadi
225g küpsetusmargariini
0,5dl piima
3 muna
3dl jahu
2tl küpsetuspulbrit
1,5dl suhkrut
60g mandleid
100g valget šokolaadi

Pane tükeldatud margariin ja šokolaad koos piimaga keedunõusse. Lase madalal kuumusel aeglaselt sulada, sega. Tõsta keedunõu tulelt ja lase leigeks jahtuda. Vahepeal lõika mandlid  ja valge šokolaad tükkideks. Suures kausis sega omavahel kokku kõik kuivained. Mikserda jahtunud šokolaadisegu hulka toasoojad munad, kalla saadud mass kuivainetele ning sega tainas ühtlaseks.
Küpseta 200kraadi juures umbes 15minutit ehk kuni kookide pind vajutades elastselt vetrub.
Kaunista tuhksuhkruga.

*6tk
*Retsept raamatust "Muffinid"

0 kommentaari:

Post a Comment