Tegemist on jogurtikoogi retseptiga, mis on Guillaume lemmik, sest on mõeldud lastele. Koguseid ei pea grammi pealt kaaluma, vaid mõõtmiseks kasutatakse jogurtitopsi ja see teeb küpsetamise lõbusaks. Ta on retsepti iga kord muutnud lisades erinevaid komponente ning seekord otsustas ta koogi asemel teha hoopis muffineid.
Kogus: 18 pisikest muffinit
Algne jogurtikoogi retsept:
1 tops maitsestamata jogurtit (125g)
2 topsi suhkrut (mina vähendasin hiljem lisatud komponentide tõttu suhkru koguse 1 topsile)
3 topsi jahu
0,5 jogurtitopsi õli
2 muna
pool pakki küpsetuspulbrit
Lisatud sai:
20cl kookospiima
1 tops kookoshelbeid
1 banaan
100g valget šokolaadi
Segage algse jogurtikoogi komponendid omavahel kokku, lisades lõpuks ka kookospiima ja -helbed.
Kallake paberiga vooderdatud muffinivormidesse natukene segu ning lisage tükike valget šokolaadi ja banaanilõik. Katke seguga. Küpsetage ahjus 180kraadi juures 40 minutit.
Laske jahtuda.
0 kommentaari:
Post a Comment