Šokolaadi-toorjuustukook

Põhi:
185g küpsiseid
50g võid

Täidis:
4 želatiinilehte +1sl keevat vett
250g tumedat šokolaadi
200g maitsestamata toorjuustu
3/4dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
2 munakollast
2 munavalget + 3/4dl suhkrut
2dl vahukoort

Purusta küpsised, sega võiga ning pressi vormipõhja.
Aseta želatiinilehed külma vette likku. Sulata 200g šokolaadi veekausi kohal ning jahuta maha. Tükelda ülejäänud 50g šokolaadi. Pigista želatiinilehtedest liigne vesi välja ja pane need keevasse vette.
Sega želatiin toorjuustuga, lisa sulatatud ja tükeldatud šokolaad, suhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Vahusta munavalged ja suhkur tugevaks vahuks. Vahusta vahukoor. Sega mülemad vahud toorjuustusegusse. Kalla täidis vormi ja kata fooliumiga. Lase seista külmikus üle öö.
Enne serveerimist kaunista.

0 kommentaari:

Post a Comment