lehttaignat
3 muna
30 cl hapukoort
25cl piima
300g suitsu peekonit
150g riivitud juustu
soola, pipart, muskaati
Eelsoojenda ahi 250 kraadini. Laota taigen vormipõhja ja torka kahvliga auguliseks. Lase küpseda 10minutit ja lase seejärel jahtuda.
Samal ajal prae läbi peekonikuubikud. Suures kausis, vahustage munad ja lisage hapukoor, niristades kallake sisse piim. Segage ja maitsestage. Kui peekon on soolane, olge soola lisamisega ettevaatlik.
Laotage peekonikuubikud taignapõhjale ja kallake seguga üle. Raputage peale riivitud juustu.
Pange ahju ja laske 30minutit küpseda.
Serveeri sooja või külmana koos salatiga.
1 rouleau de pâte feuilletée
3 œufs entiers
30 cl de crème fraîche
25 cl de lait
300 grammes de lardons fumés
150 grammes d’emmental râpé
Sel, Poivre, Muscade
- See more at: http://www.quiche-lorraine.com/recette-quiche-lorraine/quiche-lorraine-recette.html#sthash.KWHLANyO.dpuf
1 rouleau de pâte feuilletée
3 œufs entiers
30 cl de crème fraîche
25 cl de lait
300 grammes de lardons fumés
150 grammes d’emmental râpé
Sel, Poivre, Muscade
- See more at: http://www.quiche-lorraine.com/recette-quiche-lorraine/quiche-lorraine-recette.html#sthash.KWHLANyO.dpuf
1 rouleau de pâte feuilletée
3 œufs entiers
30 cl de crème fraîche
25 cl de lait
300 grammes de lardons fumés
150 grammes d’emmental râpé
Sel, Poivre, Muscade
- See more at: http://www.quiche-lorraine.com/recette-quiche-lorraine/quiche-lorraine-recette.html#sthash.KWHLANyO.dpuf
0 kommentaari:
Post a Comment