Kitsejuustu-šampinjoni lahtine pirukas

lehttaigen
250g šampinjone
100g toorjuustu (suurem kitsejuustu sõber võib kasutada ka kitsetoorjuustu)
125g kitsejuustu
1 sibul
võid
muskaati, soola, pipart,
värsket tüümiani

Eelküpseta lehttaigen. Võta ahjust välja ja lase jahtuda. Kata taignapõhi ühtlaselt toorjuustuga.
Prae pannnil viiludeks lõigatud šampinjonid kuniks vedelik on kadunud. Seejärel lisa või ning rõngasteks lõigatud sibul. Hauta u 4 minutit, kuniks sibul on klaasjas.  Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga.
Laota segu ühtlaselt taignapõhjale ning lao peale seibideks lõigatud kitsejuust. Pudista peale tüümianit ning küpseta ahjus umbes 10-15 minutit.
Serveeri soojalt koos rohelise salatiga.

0 kommentaari:

Post a Comment