4 g
maisijahu
8 ml
külma vett
50 g
suhkrut
60 ml soja kastet
30 ml siidriäädikat
1/2 küüslauguküünt
0.4 g jahvatatud ingverit
0.3 g musta pipart
Eelsoojenda ahi 220kraadini.
Sega väikses kastrulis kokku külm vesi ja maisijahu, tõsta tasasele tulele ning lisa juurde suhkur, sojakaste, äädikas, purustatud küüslauk, ingver, värskelt jahvatatud must pipar. Lase vaikselt podiseda kuniks segu pakseneb ja pinnale tõusevad mullid.
Pane kanakintsud ahjupannile ja pintselda mõlemalt poolt kastmega. Lase 30 minutit küpseda, seejärel keera tükid ümber ja pane uuesti 30 minutiks ahju. Küpsemise ajal pintselda liha iga 10 minuti tagant.
* sellest kogusest jagub 3 inimesele.
Sega väikses kastrulis kokku külm vesi ja maisijahu, tõsta tasasele tulele ning lisa juurde suhkur, sojakaste, äädikas, purustatud küüslauk, ingver, värskelt jahvatatud must pipar. Lase vaikselt podiseda kuniks segu pakseneb ja pinnale tõusevad mullid.
Pane kanakintsud ahjupannile ja pintselda mõlemalt poolt kastmega. Lase 30 minutit küpseda, seejärel keera tükid ümber ja pane uuesti 30 minutiks ahju. Küpsemise ajal pintselda liha iga 10 minuti tagant.
* sellest kogusest jagub 3 inimesele.
0 kommentaari:
Post a Comment