Põhjaks:
näpi omavahel kokku
100g võid
1,75dl jahu
0,75dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
näpi omavahel kokku
100g võid
1,75dl jahu
0,75dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
pressi vormi (28cm) põhja ja lase ahjus 200kraadi juures küpseda u. 15 minutit.
Katteks:
sega kokku
470ml kõrvitsapüreed,
1 purk magusat kondentspiima,
2 muna + 1 munakollane,
1/2tl kaneeli,
1/4tl ingverit,
1/4tl nelki,
näpuotsaga muskaati ja
näpuotsaga soola.
sega kokku
470ml kõrvitsapüreed,
1 purk magusat kondentspiima,
2 muna + 1 munakollane,
1/2tl kaneeli,
1/4tl ingverit,
1/4tl nelki,
näpuotsaga muskaati ja
näpuotsaga soola.
Kalla segu põhjale ja küpseta 180kraadi juures u. 50 minutit. Lase jahtuda.
* Kõrvitsapüree tegin 1/2 väikest kõrvitsast, mille viskasin lõikepool all ahjupannile, küpsetasin 220kraadi juures pehmeks ja seejärel eemaldasin koore ning püreestasin. Koogi tegemiseks tuleb oodata, millal püree maha jahtub.
* Kõrvitsapüree tegin 1/2 väikest kõrvitsast, mille viskasin lõikepool all ahjupannile, küpsetasin 220kraadi juures pehmeks ja seejärel eemaldasin koore ning püreestasin. Koogi tegemiseks tuleb oodata, millal püree maha jahtub.
0 kommentaari:
Post a Comment