Teine katsetus
Veelgi soolasem ja mõnusalt paksu konsistentsiga karamellikreem.
Selleks korraks olin juba interneti sügavustest otsinud mitu erinevat retsepti ning neid omavahel võrreldes välja valinud selle ühe.
180g suhkrut
80g soolast võid
10cl 35% koort
Valmistamisprotsess on lihtne - suhkur tuleb panna paksu põhjaga potti madalale tulele sulama. Kuumuta teises anumas koor. Kui karamell on ühtsalelt vedel lisa juurde väikeste tortsudega koor. Ole ettevaatlik, sest segu hakkab mullitama ja võib pritsida tulist karamelli igale poole. Sega ja lase umbes 1 minut podiseda. Seejärel võta pott tulelt ja aktiivselt segades lisa tükikeste haaval või. Juba praegu hakkab segu paksenema. Lase mõni minut jahtuda ja kalla purkidesse.Järgmisena on plaanis katsetada soolase või karamellikomme. Nendest saad peatselt lugeda siit.
0 kommentaari:
Post a Comment