üks suur või 2 väiksemat keedupeeti
150g kitse toorjuustu
15cl vahukoort
40g purustatud kreekapähkleid
kreekapähkliõli
murulaukku
soola, pipart
Hõõru kitsejuust kausis pehmeks ning lisa niristades juurde vahukoor. Maitsesta hästi peene pipraga ja soolaga (suured tükid ummistavad sifooni). Pane segu 0,5l sifooni, täida 2 gaasiampulliga ja aseta kummuli vähemalt 2h külmikusse.
Viiluta peedid köögimandoliiniga ning aseta õhukesed lõigud taldrikule. Määri pealt kreekapähkliõliga. Lase sifoonist lõikudele kreemitupsud, kaunista purustatud kreekapähklite ja murulauguga. Maitsesta pipraga.
Serveeri koheselt.
*Mina ostsin suured värsked peedid. Panin need 1h20 keema ning ehmatasin külma veega.
0 kommentaari:
Post a Comment