200g küpsiseid
100g võid
5 muna
5spl shkrut
500g mascarpone't
200g 20% hapukoort
250g tumedat šokolaadi
0,5 klaasi vahukoort
3spl brändit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Purusta küpsised, sega sulatatud võiga ja pressi koogivormi põhja. Küpseta ahjus 7-10min.
Vispelda kokku munad ja suhkur, lisa mascarpone ja hapukoor ning sega ühtlaseks massiks. Kuumuta potis vahukoor ja sulata selle sees šokolaad. Lisa brändi, sega kõik ühtlaseks ja kalla šokolaad hapukooresegusse. Sega läbi ja kalla vormi. Küpseta 180 kraadi juures umbes 1h. Kook on valmis, kui see raputades ei võdise. Ahjust võetud kook aseta jahedasse kohta. Lase täiesti maha jahtuda ja seejärel pane paariks tunniks külmkappi seisma. Kaunista enne serveerimist.
*Kuna kook on väga rammus jagub seda paljudele külalistele.
0 kommentaari:
Post a Comment